Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 15 september 2017

Veckobrev 4A

v.37
Hej!
Vi har jobbat hårt kring arbetsron och klimatet i klassen (skickat hem lapp om detta). Idag hade vi en riktigt bra dag så jag hoppas att det fortsätter så.
Nästa vecka börjar vi med utvecklingssamtalen, ser fram emot att träffa er! Fundera gärna om det är något ni vill ta upp.
På torsdag 21/9 är det skoljoggen. Eleverna får gärna komma ombytta till skolan.

Arbete v.38
Sv: läsförståelse, berättelse, stavning, bokcirkel  eng: läsförståelse, muntliga lekar, skriva en presentation    ma: arbetar vidare med de fyra räknesätten och prioriteringsregeln  SO: vi arbetar med landskapen och vikingatiden NO: vi arbetar vidare med skogen, näringskedjor och ekosystem


Trevlig helg!
Önskar Sarah och Marie


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar