Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

söndag 24 september 2017

Veckobrev v.38 4B

Hej!
Ännu en vecka har gått och jag har lärt känna alla i klassen ytterligare lite mer vilket är väldigt roligt. Vi arbetar för fullt med att arbetsron ska bli bra i klassen. Vissa lektioner är bättre än andra men alla lektioner behöver bli bra för att alla elever ska få ro i klassen. Utvecklingssamtalen fortsätter och det är viktigt att i god tid meddela eventuella förhinder så vi kan boka om er och boka in någon annan den tiden.

I sommar erbjuder Brevik gratis sommarläger för barn som är bosatta i Norrköpings kommun. För att hinna få en plats är det bra att anmäla sig redan nu. https://brevik.framtidenjustnu.se/sommarlager/skona-dar/

Arbete v.39
Sv: Läsförståelse, berättelse, stavning
Eng: Arbeta i Happy, hörförståelse
Ma:
Multiplikation, uppställning
SO: Sveriges landskap
NO: Skogen


Läxor:
Engelska: glosor till onsdag 27/9  


Hoppas ni har haft en trevlig helg!
Önskar Caroline och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar