Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 27 oktober 2017

Höstlov på Savannen v 44.

Måndag 30/10: Vi har lekar i idrottssalen. Efter lunch går de som vill till Konstmuseet (Harlekinen) och skapar collage (max 10 st). Vi är tillbaka senast 15.30
Lunch:Stekt fisk och potatis

Tisdag 31/10: Vi går till Söderledsskogen. Ta med kläder efter väder. Vi kommer äta lunch i matsalen men vara ute mycket under dagen.
Lunch: Falukorv och makaroner

Onsdag 1/11: Vi går till idrottssalen och leker lekar. Vi går till arbetets museum och leker detektiver efter lunch med de som vill (max 10 st). Är tillbaka till mellanmålet kl: 14.00.
Lunch: Köttbullar och potatis


Torsdag 2/11: Vattenparken på förmiddagen. På eftermiddagen tittar vi på film.
Lunch: Kycklinggryta och ris


Fredag 3/11: Vi har disco. Vill man, kan man klä ut sig.
Lunch: Pastagratäng


Har ni frågor hör av er till oss eller om ert barn får ändrade tider eller blir ledigt 072-574 99 41.

Hoppas vi får ett fint lov Personalen på Savannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar