Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 27 oktober 2017

Månadsbrev november 2A

Månadsbrev november 2A                 
Hej!
Under november kommer vi i svenska att jobba vidare med läsförståelse och att läsa längre texter på egen hand i skola. I matematiken jobbar vi med uppställning av addition och subtraktion med ental tiotal och hundratal. Vi kommer också träna på att använda miniräknare. Vecka 46 har vi läsvecka och kommer att jobba extra med läsning under veckan.
Under veckorna 46-48 kommer vi ha en ny lärarstudent hos oss i klassen.
Rebecca som eleverna har haft i bild slutar hos oss på Ektorpsringen och ersätts av Lize som kommer att jobba fram till jul med eleverna i bild. Hon kommer även att arbeta på fritidshemmet.

Vecka 45 6-10/11
Vecka 46 13-17/11
Må: Musik
Ti:  Idrott,Läsläxa
On:No och IUP
To: Simskola
Fr: Idrott
Må:Musik
Ti: Idrott, Läsläxa
On:No och IUP
To: Simskola, sista för terminen.
Fr: Idrott
Vecka 47 20-24/11
Vecka 48 27-1/12
Må:Musik
Ti: Idrott,Läsläxa
On: No och IUP
To: Bild
Fr: Idrott
Må:Musik
Ti: Storsamling på Kulturringen,Läsläxa
On: No och IUP
To: Bild
Fr: Idrott,Vi förbereder för 1:a advent.

Trevlig November!
Hälsningar
MonaLisa, Linda, Marie

                                                        


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar