Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 24 november 2017

Veckobrev 4A

Hej!
Vi närmar oss december och julen i rasande takt. Mycket som vi ska hinna med och avsluta innan terminen är slut. Vi övar även för fullt inför Lucia vilket vi tror kommer bli så bra :)!  På måndag kommer mer information kring Lucia. En önskan redan nu är att ni ser över möjligheten att fixa kläder till era barn. Det finns en del att låna men räcker inte till alla elever, vi är tacksamma för all hjälp!
Arbetsron denna vecka har varit bättre och vi hoppas verkligen att vi ska fortsätta på samma spår nästa vecka.

Arbete v.48:
Sv: faktatext om vikingatiden, Läsförståelse     SO: Asatron/ vikingatiden   NO: Kemi- vattnets kretslopp   Ma: introduktion till kapitlet division   Eng: Grammatik have/has, muntliga lekar, Läsförståelse och övningar i Happy.


Läxor:
Omprov för vissa i historia 28/11
Matteläxa till torsdag 30/11
Engelska glosor tisdag 28/11

Trevlig helg!
Önskar
Sarah och Marie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar