Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 15 december 2017

1A

Hej därhemma!
Sista veckan och snart har era barn gått en termin i ettan! Era barns omdömen kommer ut under nästa vecka. Ni som ansökt om ledighet kommer att få dessa via post. De sista veckorna är inte som vanligt, vi vet, men vi jobbar på för att bli klara med terminens uppgifter. Karro fick feber men gör allt för att vara tillbaka på måndag igen!
Passa på att kolla på de kvarglömda kläderna när ni lämnar eller hämtar i A-huset.


Måndag: Ny bokstav Jj, mattekoll och idrott. Ingen ny läsläxa.
Tisdag: Experiment.
Onsdag: Julpyssel på eftermiddagen.
Torsdag: Sångträning i Ektorpshallen idrotten utgår.
Fredag: Julavslutning 8.30-9.30 Välkomna!
Vi vill passa på att tacka för att få jobba med era fantastiska barn under denna termin! Vi ses igen den 9/1-2018 kl. 8.15 igen!


Julkramar från Karro, Marianne, Ahmad och Peter som kryar på sig hemma.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar