Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 15 december 2017

Gula veckobrev v.51

Hej!
Här kommer sista veckobrevet för den här terminen. Under denna termin upplever vi att era barn har utvecklats och lärt sig mycket. De har hittat nya kompisar och trivs bra tillsammans. Nu får alla ett skönt och välbehövligt lov. Vi ses som vanligt igen tisdag den 9/1-18, kl. 8:15.
Vi avslutar terminen fredag den 22/12 för gemensam Julavslutning i Ektorpshallen kl.8.30-9.30.       Vi samlas på D-hus gården senast kl.08:00 då vi går med klassen dit.                                              Efter julavslutningen säger vi God Jul utanför fritidsgårdens entré. De barn som är anmälda till fritidshemmet följer med oss tillbaka till D-huset. Denna dag sker stängning som vanligt i matsalen.
Under v.52 och v.1 är all fritidshemsverksamhet förlagd på Målgränds fritidshem.


v.51
Under denna vecka avslutar vi våra pågående arbeten och passar på att städa lådor mm. Skicka gärna med en skolväska eller en påse så att eleverna kan ta med sig lite saker hem.                                      På torsdag den 21/12 tränar vi tillsammans med de andra eleverna på enheten inför skolavslutningen. Vi går direkt kl.8.15!

 
GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR

                         önskar
 
  Maggan, Lena, Robert och Inga-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar