Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

måndag 11 december 2017

Veckobrev 4B

Hej!

Ber om ursäkt för sent veckobrev, jag kom tyvärr inte in på bloggen i fredags. 

Efter mötet förra måndagen har det varit bättre i klassen vilket känns skönt, vi kommer att fortsätta som vi gjorde förra veckan och hoppas det bara blir bättre och bättre.
Tack till de föräldrar som deltog på mötet!

Idag har vi de första luciaframträdandena. Vi kommer att ha för PRO kl. 14.30 och för er föräldrar kl. 16.30, hoppas alla kan komma.

På onsdag måste eleverna börja tidigare eftersom det första framträdandet är kl.10 börjar eleverna kl. 9.15. De elever som har modersmål har därför ingen lektion. 

Redan nästa vecka på fredag är det jullov och den lilla tiden som är kvar i skolan kommer vi att arbeta klart med det vi håller på med för att vi ska kunna skriva omdömen. Omdömena kommer att skickas hem någon gång under nästa veckan. 
  
Arbete v.50
Sv: Skriva.
Eng: Arbeta i Happy.
Ma: Division.
SO: Historia – vikingatiden, Religion – asatron.
NO: Kemi – astronomi.

Läxor:
Engelska: glosor till torsdag 14/12Hälsningar Caroline och Stefan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar