Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

söndag 17 december 2017

Veckobrev 4B

Hej!

Det här blir sista veckobrevet efter en spännande höst tillsammans. Sista veckan i skolan kommer bli lugn med lite julpyssel och någon film. Under vecka kommer omdömena skickas hem för höstterminen.

På torsdag 21/12 har vi genrep för avslutningen i Ektorpshallen på morgonen. Eleverna får gå dit själva och möta oss 08.20, annars är man på skolan senast 08.10 och går tillsammans med oss.

På fredag den 22/12 är ni välkomna på julavslutning klockan 8.30-9.30 i Ektorpshallen. Eleverna får ta sig själva till avslutningen och möta oss 08.20 utanför fritidsgården, annars måste de vara på skolan senast 08.10 och gå tillsammans med oss. Efter avslutningen slutar eleverna och får ta sig hem på egen hand, men för de som vill får självklart följa med oss tillbaka till skolan.


Vi vill önska er alla en god jul och gott nytt år! Eleverna börjar tisdagen den 9/1 klockan 08.15 enligt schemat.

Hälsningar
Caroline och Stefan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar