Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 15 december 2017

Veckobrev klass 5B

Hej på er därhemma!

Nu går vi in i sista veckan på höstterminen. Det märks att eleverna är sugna på jullov. Det har varit en kämpig tid med stor sjukfrånvaro bland personalen. Vi hoppas på att vi alla kommer tillbaka med väl laddade batterier till vårterminen.

I onsdags bjöd år 4 på ett fint Lussetåg (men inte så bra som vårat var förra året)Måndag 18/12
Matematikprov, Idrott

Tisdag 19/12
Idrott

Onsdag 20/12

Torsdag 21/12
Genrep i Ektorpshallen inför avlutningen
"Filmmys"

Fredag 22/12
Skolavslutning i Ektorpshallen 8:30-ca :9:30

De elever som vill får gå direkt till Ektorpshallen på fredagsmorgonen, vi ses vid fritidsgården 8:20. De elever som vill ha sällskap av oss vuxna möts utanför Kulturringen senast 8:10. Efter avslutningen får eleverna gå hem på egen hand. Men givetvis får de elever som vill och behöver göra sällskap med oss vuxna som går tillbaka till Kulturringen.

Trevlig helg önskar Mia, Jeanette och Frida

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar