Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 26 januari 2018

Gulas veckobrev v.5

Hej!
Under veckan som gått har vi arbetat på enligt planerat förutom justering av dagar. Vi tog pulkaåkningen under tisdagen istället för under onsdagen och tur är väl det för oj vad blött det blev i onsdags. Jättebra om ni tittar över så att era barn har extrakläder på hyllorna, då vi ändå är ute och  trotsar vädret lite eller mycket varje dag.


V.5


Måndag 29/1:Språklek, matematik och IUP-pärmarna.


Tisdag 30/1: Språklek, matematik, natur - vinterfåglar.


Onsdag 31/1: Vi får besök av tandsköterskan. Skapande- digitala bilder.


Torsdag 1/2: Storsamling, språklek, IUP-pärmarna


Fredag 2/2: Idrott - packa gärna gymnastikkläderna ihop så ert barn vet vad som finns gymnastikpåse. Matematik


Övrigt:
Efterlysning...Om det är någon som har fått en extrahandduk med hem för ett par fredagar sen så kan det vara Fares. Den är blå med ljusblå ränder.
Trevlig helg - Lena, Maggan, Robert och Inga-Lena

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar