Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

onsdag 10 januari 2018

Januari 1B

Välkommen tillbaka till en ny termin och välkomna till ett nytt år, 2018, tänk att det går så fort, men vad vi har saknat era fina barn och VÅRA elever!
Första veckan satsar vi extra mycket på matematik och svenska för att repetera hösten och att komma igång med skrivandet efter några veckors vila!

Vi kör som vanligt igång med läsläxa som vi ger ut en ny varje vecka, dessa stoppas direkt i elevernas mapp så det är bra om ni som föräldrar kollar i den på tisdagarna.
Matteböckerna kommer också för en del att skickas hem och det är för att jobba med sådant som missats vid eventuell sjukdom.

Ladda upp med varma kläder för att vi kommer så småningom tillsammans med 1A att gå ut i skogen för att leta efter spår i naturen... För att vi skall kunna göra detta måste eleverna ha en uppsättning varma kläder!


Välkomna tillbaka till en härlig termin!


Malin, Sundus, Anna-Maria & Åsa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar