Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 12 januari 2018

Veckobrev 4b

Hej igen!

Nu är vi tillbaka efter ledigheten. Det märks att eleverna är trötta och att de inte är vana vid att gå upp lika tidigt och vara koncentrerad en hel dag.

Vi kommer under terminen att fortsätta med arbetet med arbetsron i klassen på olika sätt med uppgifter, diskussioner och övningar.

Innan sportlovet kommer eleverna att ha utvecklingssamtal, tider kommer inom ett par veckor. Innan mötet ska eleverna fylla i en lapp inför mötet om hur det går i varje ämne. Lappen följer med tiderna till samtalet.

Arbete v.3
Sv: Återberättande text
Eng: Arbeta i Happy – My cat.
Ma: Repetera.
SO: Geografi – Sveriges naturresurser
NO: Väder och klimat

Läxor:
Engelska: glosor till onsdag 17/1  
SO: Skogen – Test fredag 19/1
Ma/No: Kolla temperaturen varje morgonHälsningar Caroline och Stefan 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar