Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

onsdag 14 februari 2018

Föräldrar till barn i 1B

Hej alla föräldrar till barn i 1B!

Vi jobbar på för fullt med bokstäverna, nu med Tt, veckan efter lovet (v.9) med Gg och v.10 med Pp.
I matten håller vi på med klockan och vi räknar med pengar.
Låt gärna barnen följa med till affären när ni handlar så ni pratar om vad saker kostar och fråga gärna vad klockan är, vi jobbar med hel och halv timma.

På vintern är det tid för skridskor och nu blev det äntligen vår tur, vi åker en förmiddag till Himmelstadlund tillsammans med 1A, vi åker på Måndagen den 5/3.
Vi åker direkt på morgonen.
Den här dagen får man ha med sig lite fika, inte godis, men varm choklad är okej.

Skulle vi ha någon förälder som känner för att hänga på och visa hur man hanterar ett par skridskor är ni mer än välkomna :) 

På återseende
Malin & Karro


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar