Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

torsdag 15 februari 2018

Snart sportlov!

Hej!
Det märks att det börjar ljusna ute på dagarna. Plötsligt var det ljust när man åker hem från jobbet. Vi har även avslutat första delen i Nationella proven och det är svenskan (det har väl inte undgått någon). Vi är över förväntan glada över vad eleverna har presterat. Många har verkligen presterat och lyckats på alla möjliga vis. I april är det dags för matematiken (vilket också ska bli spännande).

Vi har även haft de flesta utvecklingssamtalen som har handlat mycket om högstadiet. De flesta i klassen kommer att börja i Ektorpsskolan men några har valt andra skolor av olika själ.

Nästa vecka är det tid för ett välförtjänt sportlov.

Nu ser vi till att fixa den här terminen på ett bra sätt.!

Ljusa hälsningar Ewa, Anneli och Genta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar