Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 16 februari 2018

Veckobrev v 7 5A

Veckobrev v.7 (12-16/2)

Hej där hemma!
Idag har vi ätit våfflor och haft en mysig eftermiddag tillsammans innan vi gick på lov. I veckan har vi haft prov i både matte och NO. Så här långt i rättningen ser det ut som att många har lyckats bra.
Vi är mycket nöjda med arbetsron och att de flesta eleverna verkligen vill jobba i klassrummet. Vi hoppas att alla får ett bra lov och att ni vilar upp er ordentligt.


Vad vi har jobbat med i veckan:

Svenska: Vi har läst mycket, både tyst och högläsning. Eleverna har också fått en Friskrivningsbok.
SO: Eleverna har arbetat med Vasatiden.

Engelska: Vi har tränat på glosor och text.

Matematik: Vi har tränar till provet.

Biologi: Vi har tränat till provet.

Idrott: Vi har inomhus idrott.

Musik: Vi har sagt hejdå till Ylva som slutar efter lovet. Vi vet inte vem vår nya lärare kommer att bli i bild och musik.

Vi ses igen måndagen den 26/2

           


Mvh Frida, Ola, Mia och Lina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar