Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

lördag 10 mars 2018

V.11

Hej!
Influensan slog till på mig som en blixt från ovan. Förstod ingenting och pang. Men men, inget att göra mer än att sova och dricka mycket. Jag hoppas vara tillbaka på benen snart, men kommer vara hemma tills jag är bra och smittfri.

I måndags var vi och åkte skridskor. Jag är så stolt över era barn som stod på skridskor för första gången och provade, ni som redan provat några gånger men också ni som var vana åkare och kunde visa lite trix.

Veckan som kommer:
Måndag: Ny bokstav Pp, ny läsläxa, vi kollar vad vi kan i matten.
Tisdag: Bodilsläslära, engelska och musik för några.
Onsdag: Matte och elevens val med individuella uppgifter.
Torsdag: Musik för några, Idrott, No och So där vi fokuserar på värdegrund.
Fredag: Ida kommer till oss och berättar om böcker. Klassråd och Lilla Aktuellt.

I No jobbar vi på om luft. Vi varvar fakta med experiment.
I matematik håller vi på med klockan.
I So kommer vi jobba med värdegrund.
Vi har lagt om lite i schemat och vi kommer nu att ha bild och engelska varannan vecka. Detta för att eleverna ska få en längre stund då bild och engelska endast har 30 min per vecka.
De elever som önskar läxhjälp måste anmäla det till oss.
Jag saknar fortfarande matematikböcker 1A och vill ha in dem dom saknas snarast.

Hör av er till oss om ni undrar över något!
Hälsningar
Karro


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar