Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 16 mars 2018

Vecka 12 6A

Halloj!
Först vill vi passa på att berömma era underbara ungar för det de redovisade på öppet hus. Vi tycker att det är så roligt att så många föräldrar kommer och deltar.

En ny era är på gång. Era barn (våra elever) börjar bli stora!!! Högstadiet nästa. Det märks att det är nära nu. Som vi sagt tidigare så är de flesta med på varför man går i skolan men några kämpar fortfarande med sin koncentration på lektionerna.

Nästa vecka är det studiedagar på måndag och tisdag så era barn är lediga på. Passa på att umgås och plugga matte eller något annat som kan passa att plugga på.

Vi vill passa på att önska en trevlig vår!
Ewa & Anneli

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar