Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

måndag 23 april 2018

Veckobrev 4A

Hej!
Förra veckan var en ganska så rörig vecka, tråkigt! Det vi märker är att det händer många konflikter vid idrott,bild, musik och slöjd. Dessa konflikter följer sedan med in i klassrummet och gör det väldigt oroligt. Vi fortsätter att jobba hårt kring arbetsro, och kontaktar er föräldrar när vi behöver det. Återigen prata gärna med era barn om vikten av arbetsro och att alla har ett eget ansvar att bidra till detta!
Imorgon, tisdag 24/4 åker vi och simmar med klassen. Vi åker strax före 09.00 och är tillbaka före lunch. Alla elever behöver ha med sig ett lås till skåpen! ( Vi har sagt att man kan ta med sig låset man har i skolan också)

Nästa vecka är eleverna lediga måndag 30/4 och tisdag 1/5.

Arbete v.17:
Sv: skriva berättelse, miljöbeskrivning, läsförståelse  Eng: Hobbies, grammatik -ing, läsförståelse

Ma: Jobbar vidare kring enheter  NO: Biologi- djuren på vintern  SO: Historia/Religion- Vi fortsätter arbeta kring medeltiden och kristendom

Läxor v.17:
Engelska glosor torsdag 26/4

Matteläxa enheter torsdag 26/4


Påminner igen om läxhjälpen, vore väldigt bra om flera gick för att bli mer säkra i engelska och matte!

Önskar er en bra vecka!
Sarah , Marie och Victor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar