Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, Hus D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef från 1 mars Tommy Gustavsson tills dess är Torbjörn Hildemark rektor för Kulturringen. Rektor för Hus D, Hus A och Målgränd är Erik Fredriksson med stöd av biträdande rektor Hanna Charlesdotter Sjöberg. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 75 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 11 maj 2018

Blå v.20

Hej elever och föräldrar!

Nu är solen stark och bränner lätt huden. Smörj gärna era barn på morgonen eller skicka med solkräm, så ditt barn kan smörja in sig här.

Två lekparker har vi besökt den här veckan, en med Hexagongunga och Vasaparken.
8/5 firade vi Fritidshemmens dag med aktiviteter på gården.

Den här veckan börjar med att vi klassen tillsammans kommer överens om vad vi ska titta på och göra i Kolmårdens Djurpark.

Ektorpsringenspring innebär att vi tillsammans med 1-3, värmer upp och springer/går en sträcka på ca. 2km, genom Ektorp. Kom gärna omklädda.Måndag 14/5: Matematik. Förbereda för Kolmården
Tisdag    15/5: Hushoppardag 8.15-10, 3:e sista gången.
Onsdag  16/5: Programmering på Ipad
Torsdag 17/5: Ektorpsringenspring, 8.15 går vi till A-huset för uppvärmning.
Fredag   18/5: Kolmårdens Djurpark, 8.15-16, se. information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar