Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

tisdag 8 maj 2018

Klara med NP 6A

Hej i sommarvärmen!
Nu är vi klara med alla NP. De flesta har fått besked idag om hur de har lyckats med engelskan. När det gäller engelskan så har många presterat över sin förmåga. Det känns bra inför högstadiet. Nu är det inte så många dagar kvar tills betygen ska vara satta.

Nästa vecka är det aktivitetsdag på torsdagen. Vi springer 2 kilometer som uppvärmning och sedan är det fotbollsturnering på planen bakom fritidsgården. Övriga som inte deltar stannar antingen på skolan och gör något eller går till en park. Hoppas att vi får bra väder. Eleverna får gärna ta med sig en enkel fika såsom frukt, vatten och liten smörgås (inget tvång). Vi äter lunch på skolan som vanligt.

Vill också påminna om att baddagen är den 8 juni. Vi återkommer med mer information gällande vad som gäller då.

Avslutningen är den 13 juni kl.17-18:30 i Ektorpshallen.

En dag kvar denna vecka sedan är det ledigt i fyra dagar.

Med hopp om varma dagar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar