Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Gun-Britt Holmgren, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i två gånger per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP och instrumentspelning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 25 maj 2018

Viktigt meddelande

För ett år sedan fick jag förfrågan av ledningen att följa med 6-årsgruppen upp till årskurs ett. Nu är det dags för mig att lämna över stafettpinnen och återgå till mitt grunduppdrag som är i förskoleklass.Det är med blandade känslor jag meddelar er detta. Jag har lärt mig så mycket och utvecklats som både person och i min yrkesprofession.
Från botten av mitt hjärta tackar jag er för ert förtroende, stöd, skratt, samtal, tårar, sms och telefonsamtal på sena kvällar. Era barn kommer alltid att finnas med mig!

Massor av kramar Karro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar