Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 8 juni 2018

Avslutande veckobrev, gula, v. 24

Hej på er allesammans!

Det är med sorg i hjärtat som vi skriver detta sista veckobrev. Det är dags att säga adjö.
Vi har haft ett fantastiskt roligt och lärorikt år tillsammans med era barn som nu blivit så stora att de ska börja i första klass! Och vilka barn sen! Så glada, omtänksamma, fantastiska och alla unika på sitt sätt. Det har varit med glädjeskutt som vi gått till jobbet på morgonen!

Vi önskar er alla en varm och härlig sommar, med mycket tid att vara tillsammans med familj och vänner.
Varmt lycka till med den fortsatta skolan, som startar måndagen 20: augusti kl.08.15!
Tack för det här året!


 Vecka 28-31 har vi stängt på Ektorpsringen. Vilbersskolans fritidshem har öppet för de som har anmält omsorgsbehov. A-husets fritidshem, som håller till i matsalen, öppnar 6/8, v.32.


Så här ser v. 24 ut:

Mån 11/6: Vi tömmer det sista på avdelningen. Gemensamma lekar och övning på avslutningssången.
Tis 12/6: Leksaksdag! Idag går vi inte till fritidshemmet i matsalen kl.16.30. Vi är kvar i D-huset fram till stängning 18.00
Ons 13/6: Avslutningsrepetition i idrottshallen. Vi startar i D-huset som vi brukar och går sedan till repetitionen i Ektorpshallen. Avslutningsfestligheter på gården. Vi slutar som vanligt kl.13.15


Skolavslutning i Ektorpshallen kl.17-18.30, samling i D huset 16:30 för gemensam promenad till Ektorpshallen.


Sommarlovet börjar från torsdagen den 14/6!


Många kramar från Maggan, Lena, Robert och Inga-Lena!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar