Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

torsdag 7 juni 2018

Sista veckan 5A

Hej på er!


Vi vill uppmana er därhemma att samla ihop ev skolböcker till skolan. Det gäller både läromedelsböcker och biblioteksböcker. 

 På onsdag den 13 juni börjar eleverna antingen 9:00 vid skolan eller 9:20 vid Ektorps fritidsgård. Vi börjar vårt genrep 9:30 och då ska alla vara på plats. 13:20 spelar åk 6 den traditionella brännbollsmatchen mot lärarna. Vi räknar med att eleverna slutar ca 14:00

Avslutningen börjar 17:30 i Ektorpshallen. Vill anhöriga få bra platser så gäller det att vara ute i god tid. Eleverna får gå till hallen på egen hand men ska då finnas på plats 17:20 utanför fritidsgården. Klassen går gemensamt in. Om man vill kan man istället komma till skolan och gå med oss lärare men då måste man vara på plats 17:10. Efter avslutningen samlas klassen så vi får säga "Trevlig sommar" till varandra och framförallt till Frida som slutar hos oss. Vad vi jobbar med i veckan:

Svenska/SO: Vi arbetar med diskussions frågor kring etik och moral

NO: Vi arbetar med naturområdet  "kust och hav". På måndag den 11 juni ska arbetsuppgifterna lämnas in. 

Engelska: Vi  leker lite olika lekar.

Matematik:  Vi arbetar på.

Idrott: Uteidrott  


Viktiga datum:

13 juni - skolavslutning 17-18:30
20 augusti - skolan startar 8:15 vi går till 14:00


Trevlig helg önskar Ola, Frida, Lina.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar