Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

fredag 8 juni 2018

Veckobrev 4A

Hej alla föräldrar!
Vi har haft en kanondag på badhuset idag, så härligt väder och eleverna har skött sig kanon! :)
På måndag 11/6 åker vi på Ekoturen, eleverna börjar som vanligt klockan 08.15, vi räknar med att vara tillbaka till 15.00.
Eleverna får ha med sig en liten fika och badkläder om de vill bada!
På tisdag 12/6 ska vi städa ur klassrummet rejält på förmiddagen, så får vi se om vi har lite matematik och engelska under eftermiddagen.Titta gärna hemma om ni har några läroböcker eller biblioteksböcker som barnen lånat. På kvällen har vi pizza och filmmys i klassrummet 17.00-20.00 ( ni har fått separat lapp om detta)
På onsdag den 13/6 börjar alla elever 09.00, detta för att vi ska gå direkt till Ektorpshallen och ha genrep inför avslutningen. Efter lunch har vi brännboll med lärare mot 6:or, vi andra hejar på :)
Efter brännbollen slutar eleverna, tror cirka 14.00.
På kvällen är avslutningen, den börjar klockan 17.30 i Ektorpshallen. Vi möter eleverna 17.00 på skolan och går tillsammans upp. Om ni anhöriga vill ha bra platser se till att vara ute i god tid.

Hoppas vi ses då!
Trevlig helg.
Sarah, Marie och Victor

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar