Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Enheten består av fyra olika byggnader inom området: Hus A, Kulturringen, D och Målgränds skola. Resultatsenhetschef är Lars-Åke Edvardsson, rektor är Erik Fredriksson och Marie Zetterquist är pedagogisk elevsamordnare. Ektorpsringen är en profilskola med kulturinslag. Eleverna får välja bland olika kulturprofiler som de får undervisning i 90 minuter per vecka. Profilerna är Musik, Film, Dans, Bild, Drama, Slöjd, Teknik, Idrott, IUP, programmering och skoltidning. Eleverna i F-3 har också profiler men då en gång per vecka.

måndag 11 juni 2018

Veckobrev 4B

Hej! 

Här kommer sista veckobrevet för årskurs 4. I fredags hade vi en kanondag på badhuset! 

Den här sista veckan kommer bestå av att städa och att utvärdera årskurs 4. 

På onsdag den 13/6 börjar alla elever 09.00, detta för att vi ska gå direkt till Ektorpshallen och ha genrep inför avslutningen. Efter lunch har vi brännboll med lärare mot 6:or, vi andra hejar på. Efter brännbollen slutar eleverna, cirka 14.00.

På kvällen är avslutningen, den börjar klockan 17.00 i Ektorpshallen. Vi möter eleverna 16.30 på skolgården och går tillsammans upp för de som vill annars ses vi utanför Ektorpshallen kl.16.50. Om ni anhöriga vill ha bra platser se till att vara ute i god tid.

Efter avslutningen samlas klassen utanför fritidsgården så vi får säga "Trevlig sommar" till varandra. 

Hälsningar Caroline och Stefan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar