Ektorpsringen ligger i stadsdelen Ektorp. Rektor för F-3 är Erik Fredriksson med stöd av biträdande rektor Hanna Charlesdotter Sjöberg.

måndag 5 december 2022

Veckobrev vecka 49

Hej där hemma! 

Nu är det inte så många skoldagar kvar tills terminens slut. Vi kommer inte börja arbeta med några nya arbetsområden utan jobbar för att kunna knyta ihop säcken och avsluta arbetsområden. 


Under förra veckan drabbades Norrköpings kommun av en cyberattack, det har gjort att kommunen valt att stänga ner vissa it-system och andra är hårt drabbade av störningar. Därför vore vi tacksamma om ni märker av att IST home (där ni sjukanmäler) är segt eller inte fungerar alls skickar oss ett sms eller mail. Det kan också vara så att vi har störningar som gör att vi inte kan se sjukanmälningarna, vi hör då av oss till er för att försäkra oss om att barnen är hemma där de ska vara. Sker det förändringar får ni såklart veta det! 


Måndag 12/12 kommer Lovisa, tandsköterska på besök. 

Vi i årskurs 3 är bjudna på luciafirande på tisdag förmiddag, mysigt! Det är årskurs 2 som övat på en julsaga som de nu ska visa för oss. 


Den 20/12 har vi julavslutning. Julavslutningen kommer att vara utomhus på skolgården och ni är varmt välkomna att komma och sjunga tillsammans med oss. Ni kommer att få hem ett program för avslutningen där det står vad som kommer att hända och vilka låtar vi ska sjunga. Julavslutningen börjar klockan 10:30 och slutar 11:00.   


Den 30/1 2023 är ni varmt välkomna på föräldramöte, klockan 17:30. Mer information kommer i början av nästa termin. 



Klasstelefon 3A: 0727-243858

Mail: sofia.andersson3@norrkoping.se 


Klasstelefon 3B: 0727-243826

Mail: therese.wirgart@norrkoping.se 


Klasstelefon 3C: 0727-243821

Mail: carolin.karlsson@norrkoping.se  



Hälsningar all personal på Vintereken